Nemlog-in

Om MitID Erhverv

MitID Erhverv afløser NemID medarbejdersignatur.

En nemmere digital hverdag

Når I fremover skal administrere brugere, tildele rettigheder og give fuldmagter, sker det i den nye erhvervsløsning, MitID Erhverv. Få et overblik over de største ændringer, og hvad det betyder for din organisation.

Én samlet brugeradministration

Med MitID Erhverv skal I kun tilslutte jer og acceptere vilkår ét sted, når I skal administrere brugere og tildele rettigheder.

MitID Erhverv gør det let at oprette og administrere brugere og tilgå fælles brugerrettighedsstyring. Det giver en nemmere og mere effektiv administration.

Privat identifikationsmiddel til erhverv

I MitID Erhverv kan I ikke længere anvende nøglefiler. I stedet bliver det muligt at bruge sit private identifikationsmiddel i erhvervssammenhæng. Brugeren kan derfor nøjes med ét identifikationsmiddel. Det forudsætter, at både organisationen og brugeren accepterer vilkår for brug af privat identifikationsmiddel.

Bemærk, at det udelukkende er identifikationsmidlet, der kan bruges både privat og til erhverv. De to identiteter bag, erhvervsidentiteten og den private identitet, er altid adskilt. Der sker ingen sammenblanding af erhvervsidentiteten og den private identitet.

Læs mere om privat NemID/MitID

Hvis brugeren ikke ønsker at anvende sit private identifikationsmiddel i erhvervssammenhæng, kan brugeren få et dedikeret MitID.

Læs mere om dedikeret MitID