Nemlog-in

Avanceret setup (mere end 3 medarbejdersignaturer)

Her på siden kan du få et overblik over, hvad I kan gøre allerede nu for at gøre klar til MitID Erhverv. Du kan også se seneste nyt i udviklingen af MitID Erhverv.

I får besked, når I kan flytte til MitID Erhverv

Jeres NemID administrator får direkte besked via e-mail, når I kan flytte fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.

Læs mere om tidsplanen.

Hvad kan I gøre klar nu?

Allerede nu kan I gå i gang med at forberede overgangen til MitID Erhverv. I vores guide kan du læse, hvad I kan forberede: 

Læs tringuide: Gør klar

I skal fx tage stilling til:

  • Ønsker I at etablere Lokal IdP?

Med en Lokal IdP kan I selv udstede identifikationsmidler til jeres brugere.

Læs mere om Lokal IdP

  • Ønsker I integration til jeres lokale IdM-system?

Med Lokal IdM administrerer I brugere og rettigheder lokalt i jeres IdM-system. En IdM-integration sikrer, at brugere og rettigheder automatisk bliver holdt ved lige i MitID Erhverv.

Læs mere om integration med IdM

Forbered jer på overgangen

Hvis I vil forberede jer på, hvordan I skal flytte fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv, kan I orientere jer her:

Flyt til MitID Erhverv

Om MitID Erhverv

MitID Erhverv erstatter NemID medarbejdersignatur.

NemID medarbejdersignatur har fungeret godt i mange år. Men større krav til sikkerheden og et ændret trusselsbillede kræver en ny løsning, der giver danske virksomheder en endnu bedre sikkerhed ved log-in på private og offentlige selvbetjeningsløsninger.

Med MitID Erhverv får I samtidig en nemmere digital hverdag. Når I fremover skal administrere brugere, tildele rettigheder og give fuldmagter, sker det i én og samme løsning, MitID Erhverv. Desuden bliver det mere fleksibelt for medarbejdere og medlemmer, når de skal logge på og underskrive digitalt på vegne af virksomheden eller foreningen.

Læs mere om MitID Erhverv