Nemlog-in

Om NemLog-in erhvervsløsning

Den nye erhvervsløsning i NemLog-in afløser NemID medarbejdersignatur.

En nemmere digital hverdag

Når I fremover skal administrere brugere, tildele rettigheder og give fuldmagter, sker det i den nye erhvervsløsning. Få et overblik over de største ændringer, og hvad det betyder for din organisation.

Én samlet brugeradministration

Med den nye erhvervsløsning skal I kun tilslutte jer og indgå aftale ét sted, når I skal administrere brugere og tildele rettigheder.

Den nye erhvervsløsning gør det let at oprette og administrere brugere og tilgå fælles brugerrettighedsstyring. Det giver en nemmere og mere effektiv administration.

Personligt identifikationsmiddel til erhverv

I den nye erhvervsløsning kan I ikke længere anvende nøglefiler. I stedet bliver det muligt at bruge sit personlige identifikationsmiddel i erhvervssammenhæng. Brugeren kan derfor nøjes med ét identifikationsmiddel. Det forudsætter, at både organisationen og brugeren accepterer vilkår for brug af personligt identifikationsmiddel.

Bemærk, at det udelukkende er identifikationsmidlet, der kan bruges både privat og til erhverv. De to identiteter bag, erhvervsidentiteten og den private identitet, er altid adskilt. Der sker ingen sammenblanding af erhvervsidentiteten og den private identitet.

Læs mere om personligt NemID/MitID

Hvis brugeren ikke ønsker at anvende sit personlige identifikationsmiddel i erhvervssammenhæng, kan brugeren få et dedikeret MitID.

Læs mere om dedikeret MitID

Frem til lanceringen af MitID kan brugere anvende deres private NemID med nøglekort eller nøgleapp.