Nemlog-in

Om det nye NemLog-in

I dag er NemLog-in det fælles log-in til offentlige selvbetjeningsløsninger, brugerrettighedsstyring og digitale fuldmagter. Det vil det fortsat være. Samtidig bliver det nye NemLog-in ’MitID broker'. Og med videreudviklingen af NemLog-in kommer en ny erhvervsløsning, MitID Erhverv, som erstatter NemID medarbejdersignatur.

Læs nedenfor, om de nye muligheder med NemLogin, hvad bliver videreført fra det nuværende NemLog-in, og hvilke tjenester udgår.

Nye muligheder med NemLog-in

I 2021 bliver NemID til MitID. Med det nye NemLog-in kan både offentlige og private tjenesteudbydere tage imod brugere, der logger ind med MitID. Det kræver, at tjenesteudbydere anvender en MitID broker.

Læs mere om NemLog-in broker

Et vigtigt mål med den nye løsning er at øge brugervenlighed for erhvervsbrugere. Derfor omfatter det nye NemLog-in en ny erhvervsløsning, MitID Erhverv, der erstatter NemID medarbejdersignatur. Organisationer får fremover én samlet administration, hvor de opretter og administrerer erhvervsbrugere og rettigheder. Desuden kan en erhvervsbruger anvende sit personlige identifikationsmiddel (fx NemID nøgleapp og MitID app) i erhvervssammenhæng, såfremt både organisationen og medarbejderen er enige om det. 

Læs mere om den nye NemLog-in erhvervsløsning

Læs mere om det nye NemLog-in (siden åbner på digst.dk)

Hvad bliver videreført fra det nuværende NemLog-in?

NemLog-in vil fortsat tilbyde disse tjenester:

Læs mere om NemLog-in på digst.dk 

Hvilke tjenester udgår af NemLog-in?

Organisationer der bruger NemID medarbejdersignatur, skal være opmærksomme på, at følgende tjenester udgår:

Tjenesteudbydere skal være opmærksomme på, at følgende tjenester udgår: