Nemlog-in

Tidsplan

Her på siden kan du følge tidsplanen for det nye NemLog-in. Du kan også se relevante milepæle og leverancer for din organisation.

Ny tidsplan for NemLog-in

Der er i november 2020 meldt en ny tidsplan ud for NemLog-in og den nye erhvervsløsning. Den nye erhvervsløsning vil være færdigudviklet i december 2021. Derefter følger en pilotfase. I januar 2022 kan I som organisation overgå til den nye erhvervsløsning.

Læs mere om baggrunden for den nye tidsplan på digst.dk

Hvornår kan I overgå til den nye erhvervsløsning?

I kan påbegynde jeres overgang til den nye erhvervsløsning i januar 2022.

NemID og MitID kører i paralleldrift i hele overgangsperioden. Jeres NemID medarbejdersignaturer spærres ikke, når I er overgået til den nye erhvervsløsning. I risikerer altså ikke at blive lukket ude fra vigtige tjenester.

Læs mere om jeres overgang til den nye erhvervsløsning

Milepæle

  • 6. december 2021: Den nye NemLog-in erhvervsløsning har go live.
  • Januar 2022: Overgangen til den nye erhvervsløsning starter.

Visuel tidslinje med angivelse af faser samt datoer for projektleverancer, der er relevante for mindre organisationer. Tidslinjen viser faser og leverancer i perioden fra tredje kvartal 2021 frem til andet kvartal 2022.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Brug MitID privat til erhverv

Hvis du alene repræsenterer en virksomhed, det gælder fx enkeltmandsvirksomheder, kan du bruge MitID privat til erhverv, ligesom du i dag kan bruge NemID privat til erhverv. Det kræver hverken aftaleindgåelse eller import af brugere og rettigheder.

MitID bliver rullet ud fra medio 2021. Du får besked via din netbank, når du kan tage dit MitID i brug.

Læs mere om MitID privat til erhverv