Nemlog-in

Tidsplan

Her på siden kan du følge tidsplanen for det nye NemLog-in, herunder MitID Erhverv. Du kan også se relevante milepæle og leverancer for din organisation.

Ny tidsplan for MitID Erhverv

Der er i august 2021 meldt en ny tidsplan ud for den nye erhvervsløsning, MitID Erhverv. Den justerede tidsplan for NemLog-in-projektet betyder, at afløseren til NemID medarbejdersignatur, MitID Erhverv, går i luften den 16. maj 2022.

Læs mere om baggrunden for den nye tidsplan på digst.dk

Hvornår kan I overgå til MitID Erhverv?

MitID Erhverv lanceres den 16. maj 2022. Efter en pilotfase vil migreringen for myndigheder, virksomheder og foreninger starte – og den vil fortsætte kontrolleret over de efterfølgende måneder.

NemID og MitID kører i paralleldrift i hele overgangsperioden. Jeres NemID medarbejdersignaturer spærres ikke, når I er overgået til MitID Erhverv. I risikerer altså ikke at blive lukket ude fra vigtige tjenester.

Læs mere om jeres overgang til den nye erhvervsløsning

Milepæle

  • 16. maj 2022: Den nye erhvervsløsning, MitID Erhverv, lanceres. Efter en pilotfase vil migreringen for myndigheder, virksomheder og foreninger starte – og den vil fortsætte kontrolleret over de efterfølgende måneder.

Brug MitID Privat til Erhverv

Hvis du alene repræsenterer en virksomhed, det gælder fx enkeltmandsvirksomheder, kan du bruge MitID Privat til Erhverv, ligesom du i dag kan bruge NemID Privat til Erhverv. Det kræver hverken aftaleindgåelse eller import af brugere og rettigheder.

MitID bliver rullet ud fra medio 2021. Du får besked via din netbank, når du kan tage dit MitID i brug.

Læs mere om MitID privat til erhverv

Klik på den visuelle tidslinje nedenfor, for at åbne den i et nyt vindue. 

Visuel tidslinje med angivelse af faser samt datoer for projektleverancer, der er relevante for mindre organisationer. Tidslinjen viser faser og leverancer i perioden i 2022.