Nemlog-in

Tidsplan

Her på siden kan du følge tidsplanen for det nye NemLog-in. Du kan også se relevante milepæle og leverancer for din organisation.

Ny tidsplan for MitID Erhverv

Der er i august 2021 meldt en ny tidsplan ud for den nye erhvervsløsning, MitID Erhverv. Den justerede tidsplan for NemLog-in-projektet betyder, at afløseren til NemID medarbejdersignatur, MitID Erhverv, går i luften den 16. maj 2022.

Læs mere om baggrunden for den nye tidsplan på digst.dk

Hvornår kan I overgå til MitID Erhverv?

MitID Erhverv lanceres den 16. maj 2022. Efter en pilotfase vil migreringen for myndigheder, virksomheder og foreninger starte – og den vil fortsætte kontrolleret over de følgende måneder. 

NemID og MitID kører i paralleldrift i hele overgangsperioden. Jeres NemID medarbejdersignaturer spærres ikke, når I er overgået til MitID Erhverv. I risikerer altså ikke at blive lukket ude fra vigtige tjenester.

I kan allerede nu gå i gang med at gøre klar til overgangen ved fx at rydde op i brugere og rettigheder.

Læs mere om jeres overgang til den nye erhvervsløsning

Milepæle og leverancer

14. december 2020:

  • Testmiljø i beta-version inkl. vejledning til testmiljø: Test integration med IdM, test certifikater, og prøv en tidlig udgave af MitID Erhverv. Bemærk, at vi udvikler videre på MitID Erhverv, og at flere funktioner kommer på testmiljøet frem mod go live.
  • IdM API dokumentation i opdateret version.
  • Certifikat API dokumentation i opdateret version.

16. maj 2022:

  • Den nye erhvervsløsning, MitID Erhverv, lanceres. Efter en pilotfase vil migreringen for myndigheder, virksomheder og foreninger starte – og den vil fortsætte kontrolleret over de kommende måneder frem til efteråret 2022.

24. oktober 2022: 

  • Understøttelse af lokal IdP-løsninger lanceres. Efter en pilotfase vil migreringen af myndigheder og virksomheder med Lokal IdP-løsninger starte – og den vil fortsætte kontrolleret over de kommende måneder frem til udgangen af 2022.

Klik på de visuelle tidslinjer nedenfor, for at åbne dem i et nyt vindue. 

Visuel tidslinje med angivelse af faser samt datoer for projektleverancer, der er relevante for organisationer med 4 eller flere medarbejdersignaturer. Tidslinjen viser faser og leverancer i 2022.

Visuel tidslinje med angivelse af faser samt datoer for projektleverancer, der er relevante for større organisationer og organisationer, der skal etablere IdM og/eller IdP. Tidslinjen viser faser og leverancer i 2022.