Nemlog-in

Tilslutning til NemLog-in

Som privat tjenesteudbyder kan I tilslutte jeres tjeneste til NemLog-in og anvende NemLog-in som MitID broker.
Her på siden kan du læse mere om, hvordan I kan forberede jer, og hvilket forløb I skal igennem.

Gør klar til tilslutning til det nye NemLog-in

Allerede nu kan I gå i gang med at forberede tilslutning til det nye NemLog-in. Her på siderne kan du læse mere om, hvordan I kan gøre klar, og hvordan forløbet for tilslutning til det nye NemLog-in vil være for jer:

Hvis I skal kunne tilbyde migrerede brugere at logge på jeres tjeneste, skal I være tilsluttet en MitID broker, fx NemLog-in, senest når MitIDs pilotfase er slut.

Nyt beta-testmiljø

Med det nye NemLog-in er der kommet et nyt beta-testmiljø. På siderne 'Test og dokumentation', kan I holde jer orienteret om mulighederne. Kontakt Digitaliseringsstyrelsen for adgang til det nye beta-testmiljø samt testværktøjer og vejledninger.

Gå til siden for test og dokumentation

Paralleldrift i migreringsperioden

NemLog-in sikrer, at alle brugere kan anvende alle tjenester, som er koblet til NemLog-in – hele tiden! Dette opnår vi ved, at NemID og MitID kører i paralleldrift i en lang overgangsperiode.

NemLog-in sikrer desuden, at en ikke-migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning, og at en migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning.

Informér jeres slutbrugere om overgangen til MitID

MitID har udarbejdet en kommunikationspakke med materiale, som tjenesteudbydere kan anvende, når de skal informere deres slutbrugere om overgangen til MitID.

Pakken indeholder blandt andet vigtige budskaber om MitID, logoer og retningslinjer for brug samt prototype til internt brug og link til spørgsmål og svar om MitID.

Hent MitID kommunikationspakke til tjenesteudbydere (zip)