Nemlog-in

Tilslutning til NemLog-in

Som privat tjenesteudbyder kan I tilslutte jeres tjeneste til NemLog-in og anvende NemLog-in som MitID broker.
Her på siden kan du læse mere om, hvordan I kan forberede jer, og hvilket forløb I skal igennem.

Gør klar til tilslutning til det nye NemLog-in

Allerede nu kan I gå i gang med at forberede tilslutning til det nye NemLog-in. Her på siderne kan du læse mere om, hvordan I kan gøre klar, og hvordan forløbet for tilslutning til det nye NemLog-in vil være for jer:

Hvis I skal kunne tilbyde migrerede brugere at logge på jeres tjeneste, skal I være tilsluttet en MitID broker, fx NemLog-in, senest ultimo juni 2021, når MitIDs pilotfase er slut.

Testportal

I kan allerede nu teste OIOSAML 2 snitfladen i NemLog-ins integrationstestmiljø. Hvis I ønsker at gøre brug af denne mulighed, skal I tilslutte jer NemLog-in og kontakte Digitaliseringsstyrelsen.
Du kan læse mere om hvordan I tilslutter jer den nuværende testportal, på siden om hvordan I gør klar til tilslutning.

Læs guide: Sådan gør I klar til tilslutning til det nye NemLog-in.

Paralleldrift i migreringsperioden

NemLog-in sikrer, at alle brugere kan anvende alle tjenester, som er koblet til NemLog-in – hele tiden! Dette opnår vi ved, at NemID og MitID kører i paralleldrift i en lang overgangsperiode.

NemLog-in sikrer desuden, at en ikke-migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning, og at en migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning.