Nemlog-in

Migrering

Som offentlig tjenesteudbyder skal I gennemføre nogle opgaver i forbindelse med migreringen til det nye NemLog-in. Her på siden kan du læse mere om hvordan I kan forberede jer og hvilket forløb I skal igennem.

Migrering til det nye NemLog-in

Allerede nu kan I som offentlig tjenesteudbyder gå i gang med at forberede migreringen til det nye NemLog-in. I kan med fordel begynde at danne jer et overblik over jeres tjenester, tjenesteudbyderaftaler, og om I har udpeget kontaktpersoner.
Her på siderne kan du læse mere om, hvordan I kan gøre klar, og hvordan forløbet for migreringen til det nye NemLog-in vil være for jer:

Herudover anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi udsender løbende information.

Tilmeld dig NemLog-ins nyhedsbrev 

Testportal og nyt testmiljø

Med det nye NemLog-in er der kommet et nyt testmiljø i beta-version. Her kan I allerede teste de nye system- og organisationscertifikater. De øvrige funktionaliteter kan I teste fra 8/2-2021.
For at få adgang til testmiljøet skal du skrive til Digitaliseringsstyrelsen, og anmode om adgang.

Anmod om adgang til det nye testmiljø

Hvis I ikke er tilsluttet NemLog-in i dag, kan I tilslutte jer allerede nu og teste OIOSAML 2 snitfladen i NemLog-ins integrationstestmiljø.
Du kan læse mere om hvordan I tilslutter jer den nuværende testportal, på siden om hvordan I gør klar til migrering.

Læs guide: Sådan gør I klar til migrering til det nye NemLog-in

Paralleldrift i migreringsperioden

NemLog-in sikrer, at alle brugere kan anvende alle tjenester, som er koblet til NemLog-in – hele tiden! Dette opnår vi ved, at NemID og MitID kører i paralleldrift i en lang overgangsperiode.

NemLog-in sikrer desuden, at en ikke-migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning, og at en migreret bruger kan tilgå både en migreret selvbetjeningsløsning og en ikke-migreret selvbetjeningsløsning.