Nemlog-in

Offentlig tjenesteudbyder

Her på siden kan du få et overblik over, hvad I som offentlig tjenesteudbyder kan gøre allerede nu for at gøre klar til det nye NemLog-in. Du kan også se seneste nyt i udviklingen af NemLog-in broker.

NemLog-in broker er i luften

Den nye NemLog-in broker gik i luften den 22. september 2021. Tjenesteudbydere, som er tilsluttet NemLog-in, kan nu tilbyde deres brugere at logge ind med NemID og MitID. Tjenesteudbydere, som ikke allerede er tilsluttet NemLog-in, kan tilslutte sig efter en pilotfase.

Læs mere om milepæle og leverancer

Hvad kan I gøre klar nu?

Allerede nu kan I gå i gang med at forberede migreringen til det nye NemLog-in. Det gælder både tjenesteudbydere, som allerede er tilsluttet NemLog-in og tjenesteudbydere, der ikke er. I vores guide kan du se, hvad I kan forberede: 

Læs guide: Gør klar til migrering

I skal fx gøre klar til følgende:

Gør klar til at bruge NSIS-sikringsniveauer

Når det nye NemLog-in går i luften, vil National Standard for Identiteters Sikringsniveauer (NSIS) gælde. I skal derfor foretage en NSIS-risikovurdering af jeres tjeneste og implementere brugen af de nye sikringsniveauer.

Læs mere og se infovideo om NSIS

Gør klar til at bruge OIOSAML 3

OIOSAML 3 erstatter OIOSAML 2. Den nye profil adskiller sig fra den tidligere på flere områder. Derfor skal I tilpasse jeres tjeneste, så den kan bruge den nye OIOSAML profil.

Læs mere om OIOSAML

Gør klar til den nye signeringsløsning

Der kommer en ny signeringsløsning. Det har betydning for jer, hvis I i dag tilbyder signering, særligt hvis I har systemer, der laver dyb teknisk integration med signaturen.

Læs mere om den nye signeringsløsning