Nemlog-in

Simpelt setup (1-3 medarbejdersignaturer)

Her på siden kan du få et overblik over, hvad I som organisation skal gøre for at flytte fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.

I får besked, når I kan flytte til MitID Erhverv

Jeres NemID administrator får direkte besked via e-mail, når I kan flytte fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.

Læs mere om tidsplanen.

Trin for trin - flyt til MitID Erhverv

Overgangen til MitID Erhverv foregår i fire trin:

1. Gør din organisation klar til MitID Erhverv
2. Tilslut din organisation til MitID Erhverv
3. Opsæt brugere og rammer for MitID Erhverv
4. Aktivér brugere af MitID Erhverv

Vi har udarbejdet tringuides, som skal hjælpe din virksomhed eller forening gennem overgangen fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.

Læs mere om de fire trin.

Brug MitID privat til erhverv

Hvis du alene repræsenterer en virksomhed, det gælder fx enkeltmandsvirksomheder, kan du bruge MitID privat til erhverv, ligesom du i dag kan bruge NemID privat til erhverv. Det kræver hverken aftaleindgåelse eller import af brugere og rettigheder.

Læs mere om MitID privat til erhverv.

Om MitID Erhverv

MitID Erhverv erstatter NemID medarbejdersignatur.

NemID medarbejdersignatur har fungeret godt i mange år. Men større krav til sikkerheden og et ændret trusselsbillede kræver en ny løsning, der giver danske virksomheder en endnu bedre sikkerhed ved log-in på private og offentlige selvbetjeningsløsninger.

Med MitID Erhverv får I samtidig en nemmere digital hverdag. Når I fremover skal administrere brugere, tildele rettigheder og give fuldmagter, sker det i én og samme løsning, MitID Erhverv. Desuden bliver det mere fleksibelt for medarbejdere og medlemmer, når de skal logge på og underskrive digitalt på vegne af virksomheden eller foreningen.

Læs mere om MitID Erhverv.